Veilig Sporten update

club informatie 

Update 15 juli 2021

kort en krachtig; YES! WE ZIJN WEER OPEN EN BIEDEN JOU NOG MEER AAN DUS KOM NU NAAR 1 VAN ONZE CLUBS!

Wij zijn alweer een tijdje open en iedereen vindt zijn en haar weg alweer binnen de club. Fraai dat we zulke ruime clubs hebben waar iedereen het toch wel prettig vindt om op gepaste afstand te sporten. Tevens kunnen de groepslessen weer binnen gegeven worden in onze ruime zalen. Het blijft nog wel dat je je aanmeldt via onze App en neem altijd jouw clubpas mee aan te melden bij binnenkomst. We verzoeken je om voor max 1 uur een plekje te reserveren, zodat we zo veel mogelijk leden blij kunnen maken. 

Wij hebben niet stilgezeten en hebben behoorlijk wat aangepast in de clubs. Nieuwe toestellen, likjes verf, aangepaste luchtbehandeling systemen en nog meer. In Gorinchem de luxe van een hele fraaie extra sportruimte erbij, nog 200m2 extra sportplezier! Hier vind je alles om functioneel te kunnen trainen met TRX, kettlebells, slee, speed rope en nog veel meer, onze Playground XXL. De kleedkamers en douches mogen ook weer gebruikt worden en berg je waardevolle spullen op in de kluisjes. Ook zijn wij van plan om alle clubs nog meer te upgraden en waar mogelijk nog iets uit te breiden, in ieder geval nog meer sportplezier.

We draaien dus weer volop en mede dankzij jullie steun tijdens de periode van dicht zijn, buiten fitness en sportbieb kunnen wij verder en jullie alles aanbieden om op sportgebied gezond verder te gaan. Met onze aangepaste contributie kun je ook bij verlenging voor een 2-jarig abonnement kiezen en jouw voordeel pakken. Wel zo slim als je al jaren trouw clublid bent en van plan bent dit nog lang voort te zetten. Houd naast deze informatie ook onze Social Media kanalen in de gaten waar wij zeer regelmatig posten, nieuws en meer met jullie delen.

Team Health Works Fitness