Lessen Zeist

Hier kun je reserveren voor een groepsles. Dit kan maximaal 3 dagen en 4 uur van tevoren (dus om 20.00 ’s avonds 4 dagen voor aanvang van je workout).

Om te kunnen reserveren dien je eerst ingelogd te zijn. Nog geen account? Maak deze dan eenmalig aan. 

Mocht je vragen hebben over je reservering? Onze trainers helpen je graag! Je kunt hiervoor bellen naar 030 6916664 of mailen naar zeist@healthworks.eu

Tot snel! 

 

 

Hieronder een korte uitleg van de lessen.

BODYBALANCE™ ― De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot en waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.

BODYCOMBAT™ ― De vechtsport-workout vol energie waarbij je volledig losgaat en waardoor je je zelfverzekerd voelt.

BODY PUMP™ ― Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt.

CORE-STABILITY ―  Een dynamische 30 minuten workout van de mid-sectie van het lichaam. Iedereen doet de oefeningen op haar/zijn eigen niveau, waardoor deze workout voor iedereen toegankelijk is!

HWF HITT ― De manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.

HWF BODYSHAPE ― Een afwisselende low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

HWF SHAPE+ ― Een afwisselende high en low impact training op muziek voor verbetering van spierkracht en vooral uithoudingsvermogen.

PILATES™ ― Het optimale bewegingsprogramma om het lichaam in evenwicht te brengen.

ZUMBA™ ― De combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance.

YIN YOGA ― is een langzame en ontspannende vorm van yoga waar de houdingen voor langere tijd worden vastgehouden; een tot zeven minuten. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; Het rekt dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin Yoga brengt je een diep gevoel van rust in lichaam en geest. Deze les is geschikt voor iedereen 

YIN YANG FLOW ― In deze dynamische yogales is er een combinatie tussen actief bewegen en ontspanning. De actieve yang houdingen geven je kracht en stabiliteit. De ontspannende yin houdingen geven je rust en flexibiliteit. Deze les is voor geschikt voor iedereen en is ook een fijne les om yoga voor de eerste keer te proberen.

SLOW POWER ―  Een actieve en krachtige yogales op een rustig tempo. Deze yogales bevordert niet alleen de concentratie, flexibiliteit en ademhaling, maar zorgt ook voor meer kracht en conditie. Deze les is geweldig voor beginners, maar is ook geweldig voor gevorderde studenten die zin hebben om dieper in hun beoefening te duiken.

KINDERYOGA ― Vanaf 4 jaar tot 12, Yoga, meditatie en mindfulness op een speelse manier ! Kinderyoga heeft een gunstig effect op de ontspanning, motoriek, het zelfvertrouwen en het concentratievermogen. Ook stimuleert het de fantasie en creativiteit.

 

 

Bekijk het dagoverzicht >>