Bedrijfsfitness

Blij, fit en tevreden personeel, dat is de basis van een goedlopend bedrijf. Uw medewerkers laten stralen en schitteren is dan ook wat u als werkgever het liefste wilt!

Het belang van een gezond en vitaal leven draagt hier ontzettend aan bij, inclusief een goede werk-privé balans. Iets wat niet de alleen de verantwoordelijkheid van de werknemers is, maar wat wij als werkgevers eveneens moeten omarmen en stimuleren.

Al jaren zijn wij als sportschool een gerenommeerde naam in Gorinchem, Hilversum en Zeist. Medewerkers van diverse bedrijven weten onze gym volop te vinden. Dit komt door de combinatie van onze high-end gym, motiverende groepslessen en deskundig personeel.

En door ons speciale bedrijfsfitnessplan is dit voor uw medewerkers ook nog eens extra voordelig. Fit and fun at work, dat staat voorop! Het bedrijfsfitnessplan komt er in het kort op neer dat uw werknemers zeer voordelig kunnen sporten bij Health Works Fitness. Van het volgen van een groepsles tot een persoonlijk ontwikkeld fitnessplan, alles is mogelijk.

Dat bewegen gezond is weten we allemaal, maar wist u dat het mensen ook echt gelukkiger én productiever maakt? Beide zaken die wij als werkgever kunnen waarderen, toch?

Om werknemers voor het eerst de drempel over te helpen hebben we voor al jullie medewerkers een dagpas klaarliggen. Hiermee mag iedereen de voordelen van onze nieuwe gym een dagje gratis komen proberen. En wij durven te garanderen, 90% van de mensen komt terug!

Meedoen? 

Neem contact op

 

Terug omhoog