Lesaanbod

BBB

Bij een les BBB train je de drie B’s van je lichaam: Buik, Billen en Benen. In één uur train je deze spieren door middel van cardio- en krachtoefeningen. BBB is een toegankelijke groepsles voor zowel beginners als gevorderden, jong en oud!

BBB - Health Works Fitness

BEDTIME YIN + NIDRA XL

We ontvangen dagelijks meer dan 100.000 prikkels. Belangrijk dus om 's avonds tot rust te komen en de prikkels te beperken voor een goede nachtrust en welzijn. Yoga Nidra helpt diep te ontspannen en in slaap te vallen. Gecombineerd met ontspannende Yin houdingen voor een rustige geest en lichaam. Focus op liggende houdingen om bindweefsel te verbeteren. Yoga wordt nog nooit zo ontspannend. Slaap lekker! Tip: Neem warme kleding en een deken mee. De les duurt 90 minuten.

BEDTIME YIN + NIDRA XL

Bodybalance

BODYBALANCE™ is een les dat bewegingen uit yoga, Tai Chi en pilates combineert. Deze workout focust zich op het lichaam én de geest door de combinatie van laagdrempelige yoga oefeningen en aandacht voor je ademhaling. Doordat de instructeur altijd opties voor beginnende en ervaren deelnemers geeft, is deze les geschikt voor iedereen.

Bodybalance - Health Works Fitness

Bodyboxing

Bij BodyBoxing ben je een uur lang jezelf aan het uitdagen op het gebied van uithoudingsvermogen, bokstechnieken, lenigheid en kracht. Een zeer uitdagende workout. Hierbij is het niet van belang of je al ervaring hebt met deze sport of een beginner bent; iedereen bokst deze les voor elkaar!

Bodyboxing - Health Works Fitness

Bodycombat

BODYCOMBAT™ is een high-energy workout geïnspireerd op Oosterse vechtsporten. Met bewegingen uit karate, taekwondo, kungfu, kickboxing en tai chi train je je hele lichaam. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Zin om even helemaal los te gaan? Dan is dit de les die jij moet volgen!

Bodycombat - Health Works Fitness

Bodyshape

BodyShape is een gevarieerde groepsles bestaande uit aerobics en spierversterkende oefeningen. Met volop aandacht voor buik, benen en billen weet jij zeker dat je de volgende dag spierpijn hebt. Door middel van opzwepende muziek werk je aan spierkracht en uithoudingsvermogen. Een les waar je heel veel energie in kwijt kan!

Bodyshape - Health Works Fitness

Bodystep

BODYSTEP™ is een cardio-workout voor het hele lichaam waar je binnen no-time fit van wordt. Door gebruik te maken van een zogenaamde step, krijg je in no-time strakke benen en billen, maar ook het bovenlichaam wordt bij deze pittige workout niet vergeten. Van de beginner tot de ervaren stepper; de instructeur geeft altijd genoeg opties.

Bodystep - Health Works Fitness

Bodypump

BODYPUMP™ is de les met de welbekende barbell met aan weerszijde gewichten. In dit programma van 60 minuten ga je alle belangrijke spiergroepen langs, waarna spierpijn gegarandeerd is. De aanstekelijke muziek, aanmoedigende instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze zorgen voor een topresultaat. Zoals bij alle Les Mills programma's wordt ook deze les elke 3 maanden vernieuwd. Saai wordt het met Les Mills dus nooit!

Bodypump - Health Works Fitness

Bootcamp

Naar buiten! Met bootcamp train je met een groep medesporters in de frisse buitenlucht, waarbij gericht wordt op het verhogen van je hartslag, je uithoudingsvermogen verbeteren en sterker worden. Tijdens de bootcamp komen er veel verschillende oefeningen voorbij, zoals push ups, burpees en jumping jacks. Daarbovenop staat plezier maken met elkaar centraal!

Bootcamp - Health Works Fitness

Buikspierkwartier

Droom je van een sixpack? Of gewoon een sterke core? Sla dan vooral het buikspierkwartier niet over. Een kwartier lang alle focus op het trainen van je buikspieren. Van de schuine- tot de lage buikspieren, alles komt voorbij. En een kwartiertje in je trainingsschema? Daar is toch altijd ruimte voor!

Buikspierkwartier - Health Works Fitness

Circl Mobility

Ontdek onze dynamische ‘Circl Mobility’ les, waar beweging en ademhaling samenkomen. Bewegingspatronen en stretches die je lichaam soepeler maken. Doe mee, ongeacht je fitnessniveau, en geef jezelf een welverdiende boost! Ook een perfecte les tussen 2 zware trainingen door, voor het bevorderen van je spierherstel. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fitnesser, ‘Circl Mobility’ is er voor iedereen en elk niveau.

Circl Mobility

HWF Dance

Lekker dansen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Dat is HWF Dance! Alsof je een avond staat te feesten in de disco, maar dan met mede-sporters en met een verfrissend sportdrankje. HWF Dance noemen wij ook wel het beste van twee werelden, wel de fun van een avond plezier maken, maar de resultaten van een pittige workout. Let’s dance!

Dance - Health Works Fitness

Glow

Glow is een dynamische en verkwikkende combinatie van yoga, cardio en krachttraining. Deze energieke les is perfect voor mensen die hun yogabeoefening willen verbeteren en hun kracht, flexibiliteit en conditie willen opbouwen.

Glow

Graha Yoga

Graha Yoga is een Yoga vorm waarbij het bewust worden van en het werken aan je (wel)zijn centraal staat. Dit uitgangspunt maakt Graha Yoga zeer specifiek en persoonlijk. Daarom is Graha Yoga ook gebaseerd op je sterrenbeeld dat bepaald wordt aan de hand van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Met jouw geboortegegevens wordt de les doelgericht afgestemd op je fysieke, mentale, emotionele, sociale of spirituele gezondheid.

Graha Yoga

GRIT strength

LES MILLS GRIT Strength™ is een compacte high-intensity intervaltraining van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht door de trainer én je medesporters. Deze explosieve training doe je met een halter, gewichtsschijven en met je eigen lichaamsgewicht. Door deze combinatie komt binnen een half uur je hele lichaam aan bod. Ready to sweat?

GRIT strength

HIIT

High Intensity Interval Training is een explosieve les waarmee je snel al je energie kwijt kan! Je verbetert je conditie en ontwikkelt tegelijkertijd je spieren. In deze workout wissel je periodes van inspanning en ontspanning met elkaar af, waarbij je aan het eind van de training zéker voelt dat je flink gesport hebt. HIIT-training is ideaal voor de drukbezette sporter. De workout duurt namelijk slechts 30 minuten, maar vergis je niet! Ga er maar vanuit dat je hierna heerlijk voldaan bent!

HIIT - Health Works Fitness

Pilates

Bij Pilates ligt de focus op het verbeteren van je houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Klinkt niet intensief? Daar verkijk je je op. We sluiten niet uit dat jij de volgende dag met spierpijn loopt! Pilates is tevens zeer geschikt om van blessures af te komen én om deze te voorkomen. Daarom wordt Pilates ook veel gedaan ter ondersteuning van andere sporten, zoals hardlopen. Pilates is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Pilates - Health Works Fitness

Pop Pilates

Pop Pilates is een moderne, wat snellere vorm van Pilates waarbij je beweegt op de maat van de popmuziek. Hierdoor ontstaat er een mooie flow. Je traint al je spiergroepen en kunt alle oefeningen naar wens aanpassen. Dit maakt les toegankelijk voor iedereen.

Reset yoga

In de reset yoga werk je in een veilige ruimte waar je lichaam ontspant en je zelf genezend vermogen versnelt. Het is een heerlijke rustige en helende vorm van yoga die je diep in jouw lichaam doet voelen en zorgt dat je er contact mee kan maken. Je werkt met toegankelijke, duurzame en variabele fysieke houdingen waarbij je luistert en voelt. Werkend ook met het zenuwstelsel wat het vermogen heeft je hele systeem te beschermen en te genezen. De sessies ondersteunen, herschrijven, her programmeren en helen jouw hele systeem. Een bijzondere en mooie yogavorm.

Reset yoga - Health Works Fitness

SHBAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dancemovestijdens een les SH’BAM! Elke les is fun, uniek en afwisselend. Het nadeel? De tijd vliegt voorbij! Je instructeur leidt je op enthousiaste wijze door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™.

SHBAM - Health Works Fitness

Small group training

Trainen in een kleine groep waarbij persoonlijke aandacht volop aanwezig is? Dan is Small Group Training helemaal iets voor jou. Het is de perfecte combinatie tussen een groepsles en Personal Training. De trainer bedenkt elke les weer een nieuwe training met oefeningen die voor iedereen zijn, maar voor jou op maat gemaakt kunnen worden. Door de afwisseling die onze personal trainers hierin hanteren, blijft een Small Group Training altijd laagdrempelig en uitdagend.

Small group training - Health Works Fitness

Spinning

Zin om alles even eruit te trappen? Stap dan op de spinningsfiets en volg een lesje spinning. Met deze workout is één ding zeker: Jij gaat zweten! Door de opzwepende muziek, motiverende trainer en speciaal ontwikkelde fiets ga je helemaal stuk. Vandaag iets rustiger aan? Dat kan bij spinning ook, je fiets is aan te passen naar jouw niveau. De finish ga je in ieder geval halen.

Spinning - Health Works Fitness

STOELYOGA

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en voor iedereen toegankelijk. Het kenmerkt zich door het tempo en de eenvoud. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en niet te zwaar en wordt uitgevoerd op een stoel. Bij staande oefeningen wordt de stoel vaak gebruikt als steun bij balansoefeningen of om een houding te vergemakkelijken.

Yin Yoga

Yin Yoga is een ontspannende vorm van yoga waar de houdingen in een laag tempo voor langere tijd worden vastgehouden, variërend van één tot zeven minuten. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. Het rekt dieperliggende spieren op en maakt bijvoorbeeld het bekkengebied los. Yin Yoga brengt je een gevoel van rust in zowel lichaam als geest. Een les waar iedereen baat bij heeft.

Yin Yoga - Health Works Fitness

Yoga

Met yoga breng je je geest en lichaam met elkaar in balans. Yoga is een geweldige vorm van beweging en draagt bij aan de algehele vitaliteit. Bij deze les is er veel aandacht voor aspecten als ademhaling, hierdoor kan je bijvoorbeeld in de waan van de dag beter omgaan met uitdagingen als stress. Namasté!

Yoga - Health Works Fitness

Yoga slow power

Yoga Slow Power is een actieve en krachtige yogales, maar toch op een rustig tempo. Naast dat deze yogales de concentratie, flexibiliteit en ademhaling bevordert, creëer je hiermee ook meer kracht en een betere conditie. Het is een geweldige les die uitdagingen biedt voor zowel beginners als gevorderden!

Zumba

Zumba is een heerlijke dans-workout geïnspireerd op dansen als salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Waan je in Zuid-Amerikaanse sferen en start vandaag nog met deze heerlijk soepele manier van bewegen. De combinatie van aerobics en dans maken Zumba de perfecte conditietraining.

Zumba - Health Works Fitness
Terug omhoog