Blog

Actie: Get Fit & Stay Fit

Voor sommigen van ons zit de zomervakantie er al op, voor anderen duurt het genieten nog heel eventjes voort! Bij HWF zijn wij in ieder geval klaar voor het najaar met onze nieuwe actie: Get Fit & Stay Fit! Kom jij ook gezellig sporten bij ons? We geven zomaar 3 periodes sporten cadeau als je een abonnement bij ons afsluit! Meer weten? Lees gauw verder

Heb jij heerlijk genoten van een warme zomer maar wil je nu toch echt een keer die stap nemen om naar de sportschool te gaan? Dan is nu het moment! Kom lekker trainen bij Health Works Fitness. We hebben moderne trainingstoestellen, superleuke en motiverende groepslessen maar ook trainen in de fitness met of zonder professionele begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Na je work-out nog een bakkie koffie? Schuif gezellig aan in onze koffielounge en klets nog even na over jouw geleverde prestaties!

Tot en met 16 oktober 2022 hebben wij een hele fijne actie voor je als je lid wordt van onze club!
Kies je voor een 2 jaar abonnement dan geven we jou 3 periodes sporten cadeau! Daarnaast kan je gebruik maken van een gratis intake, met weging en een personal training met 1 van onze gecertificeerde trainers. Oja, en je krijgt ook nog een gevulde sporttas en een maand Yanga Sportswater voor tijdens of na jouw training.

Liever een jaarabonnement? Dan trakteren we je op 1 periode gratis sporten en natuurlijk alle andere bovengenoemde extra's!

Schrijf je snel in via deze link!

Terug omhoog