Blog

De groeples voor iedereen; BodyShape!

Heb jij na een lange dag nog een flinke dosis energie over of juist zin om even die energie op te wekken? Dan is BodyShape dé workout die jij vandaag nog in één van onze gyms moet reserveren. Waarom dit een knaller van een workout is die je echt eens in je sportroutine terug moet laten komen? Lees snel verder! En alvast voor de mannelijke sporters in onze gyms; dit is óók voor jullie een heel goed idee!

Wat is BodyShape?

BodyShape is een workout waarbij je op opzwepende muziek allerlei spierversterkende oefeningen doet die afkomstig zijn uit de aerobics. De focus ligt hierbij op de buik, benen en billen. Net die gebieden die bij veel vrouwen (maar ook mannen!) af en toe wel wat aandacht kunnen gebruiken. Omdat je de oefeningen met opzwepende en energieke muziek doet, heb je vaak geen eens in de gaten dat je een flinke workout aan het doen bent. Daarmee is BodyShape een echte calorie-killer waar het gaat om verbranding. Door de afwisseling van verschillende oefeningen en tempo’s wordt je lichaam even flink op de proef gesteld.

Hoe vaak moet je BodyShape doen?

BodyShape is een workout van een klein uur, dus ideaal om je bezoek aan de gym mee te vullen. Een korte warming up vooraf en een lekkere cooling down erna, en jij kan met een voldaan gevoel weer huiswaarts. Zeker de eerste keren zul je bij bodyshape spierpijn hebben, ondanks dat je geen gebruik maakt van losse gewichten. Het fijne aan bodyShape is dat het voor iedereen toegankelijk is, en het minder high impact is dan sommige andere workouts. Het risico op blessures is dan ook klein. Gemakkelijke choreografieën en eenvoudige zaken die snel zijn op te pikken, echt oefeningen die iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Dus twee of drie keer in de week zin om een groepsles Bodyshape te volgen? Hoe vaak je het ook wilt, je bent altijd welkom want gezond is het altijd! Zowel voor je lichaam als geest.

Kortom, verras jezelf een keer en daag jezelf uit; boek een lesje BodyShape. Een favoriet onder vele bezoekers van onze gyms,. Twijfel je nog? Maak dan gebruik van onze (eenmalige) gratis dagpas om een lesje te proberen.

Terug omhoog