Blog

Full body work-out binnen een uur? Small Group training it is!

Ren jij van hot naar her? Van werk, sociale verplichtingen, wellicht kinderen, partner tot vrienden... Dan wil sporten er nog wel eens bij in schieten! Wanneer je dan toch een uurtje vrij hebt kunnen maken om lekker te gaan sporten wil je dat natuurlijk ook zo nuttig mogelijk besteden. Welke les daarvoor bij HWF geschikt is? De Small Group Training! Niet voor niets staat hij bij alle vestigingen van HWF behoorlijk vaak op de agenda. Waarom jij je vandaag nog moet inschrijven? Lees snel verder.

Wat is de Small Group Training?

De naam verraadt het al; de Small Group Training is een training die je volgt in een kleine groep mensen, waarbij er dus volop aandacht is voor een goede uitvoering van de oefeningen. De oefeningen wisselen regelmatig en worden samengesteld door een ervaren personal trainer. Hij of zij houdt hierbij in de gaten dat alle spiergroepen de nodige aandacht krijgen, van de benen tot de billen. Het leuke aan deze les is dat je vooraf niet weet wat je gaat doen, maar dat je wel zeker weet dat je moe én voldaan huiswaarts keert.

Voor wie is de Small Group Training? Zoals we al zeiden pak je met een Small Group Training je hele lichaam aan onder het professionele toeziend oog van een personal trainer. Hiermee heb je in korte tijd een knaller van een work-out te pakken, ideaal voor de drukbezette man en vrouw. De Small Group Training is geschikt voor zowel de beginner als ervaren sporter, omdat de oefeningen aan te passen zijn naar ieders niveau.

De kers op de taart

Wil je écht al je spiergroepen aanpakken? Dan is het goed om na de Small Group Training nog even te blijven hangen. Je kunt namelijk aansluitend op de training altijd nog het buikspierkwartier volgen. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat we hier gaan doen, namelijk even flink aan die sixpack werken. Pas wel op; krijg de volgende dag niet de slappe lach, want dit ga je behoorlijk voelen in je buik!

Kortom, schrijf je snel in voor deze killer van een workout of één van onze andere groepslessen. Eerst checken of jij deze spierpijn wel aan kunt? Dan kun je ook een keer éénmalig gebruik maken van onze gratis dagpas! Tot snel!

Terug omhoog