Blog

Goed voorbereid naar de gym? Neem dit mee!

Een goed begin is het halve werk, een cliché maar wel iets wat ook zeker waar is wanneer je gaat sporten. Soms kun je nét even wat minder zin hebben om te gaan na een lange werkdag, maar wanneer je dan je sportspullen al mee hebt genomen naar kantoor is de drempel net iets lager om wél te gaan. Daarom helpen wij je in dit artikel om goed voorbereid in de gyms van HWF te komen en niets te vergeten. Daarmee weet je zeker dat je bij ieder bezoekje álles eruit gaat halen en je volop motivatie hebt om lekker te gaan knallen. 

Een goed gevulde tas 

Zoals veel vaste bezoekers van onze gyms weten is íedereen welkom bij HWF; van jong tot oud, en van beginner tot ervaren sporter. Het gaat er dan ook vooral om dat je je tas vult met de kleding en spullen die jij fijn vindt om te dragen en gebruiken. Om zelfverzekerd je groepsles of workout te volgen is het belangrijk dat je een comfortabele outfit meeneemt. Zorg ervoor dat deze geschikt is voor de activiteit die jij wilt gaan doen en lekker fris ruikt. Aansluitende kleding is vaak het meest handig, zodat je nergens achter blijft haken. Ook kun je deze outfit thuis alvast aantrekken, zodat je direct in de gym aan de slag kunt. Houd er wel rekening mee dat wanneer je ook in sportoutfit weer naar huis gaat je wel jas of vestje in de tas stopt. Je koelt na een workout vaak snel af en dit komt het herstel en je gezondheid niet ten goede wanneer je dan kou vat.  

De wisseltruc 

In je sportoutfit naar de gym komen is helemaal top, maar wissel wel altijd even je buitenschoenen om voor speciale binnenschoenen. Stop deze dan ook standaard in je tas. Hiermee houden we de gyms lekker fris en schoon, en komt er geen zand of viezigheid op onze mooie toestellen, iets waar we allemaal profijt van hebben. Hetzelfde geldt voor het opbergen van je tas en andere spullen, doe dit veilig in een kluisje zodat je ook weer met een volle tas naar huis gaat en niets kwijt raakt. Neem daarnaast altijd iets te drinken mee voor, tijdens en na de les. Een bidon of hervulbaar flesje is ideaal en ook nog eens een duurzame keuze. Vaak is water al voldoende of probeer eens de speciale gezonde sportdrank Yanga die je in onze gyms kunt krijgen. Tenslotte is een eigen handdoek meenemen ook een goed idee, want je gaat ongetwijfeld lekker zweten tijdens je bezoekje aan één van onze gyms.   

Wat je verder nog in je sporttas stopt is vaak afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de soort workout die je gaat doen. Wist je dat je pasje tegenwoordig niet meer hoeft? Door de nieuwe Technogym App is je telefoon voldoende. En wie heeft die tegenwoordig niet standaard op zak?   

Kortom, wij zien je graag met een goed gevulde tas in één van onze gyms verschijnen. Leg het alvast een dag van tevoren klaar wanneer je na werk of ’s ochtends vroeg wilt gaan sporten, dan vergeet je nooit iets.

Terug omhoog