Blog

Keiser Multifunctional

Ons hart maakt altijd een sprongetje als echte sportfanaten wanneer wij weer een nieuwe gast in onze gym mogen verwelkomen. En onlangs was het weer zover, in Gorinchem en Zeist dit keer! Wij hebben namelijk aan ons assortiment een nieuw toestel toegevoegd, de zogenaamde Keiser Multifunctional. Waarom jij deze écht in de volgende keer ook even moet proberen? Wij zetten alle voordelen op een rijtje!

Daar zit een luchtje aan

De Keiser Multifunctional is het eerste trainingsapparaat met een pulley systeem dat helemaal werkt op luchtdruk. Hierdoor kan op elk niveau, elke snelheid en onder elke hoek getraind worden. Daarnaast wordt door het gebruik van een gesloten circuit ook de balans en stabiliteit van het lichaam verbeterd. Met deze trainer is een complete fullbodyworkout mogelijk, met het pulley-systeem is een oneindig aantal aan oefeningen mogelijk.

De extra’s

Naast de trainer zelf zijn er nog een aantal accessoires die de training nog intenser en diverser maken. Met de zogenaamde Infinity Kit zijn alle bewegingen en oefeningen mogelijk, en dat allemaal met een weerstand op basis van luchtdruk. Dit zorgt ervoor dat het lichaam belast wordt op een wijze die daarvoor passends is. Dus van de topsporter tot de persoon die aan het revalideren is, iedereen kan dit apparaat in zijn trainingsroutine opnemen.

Inspireren kun je leren

Natuurlijk is het ook altijd een beetje spannend om een nieuw apparaat in de gym te gebruiken. Schroom dan ook niet om één van onze ervaren personal trainers te vragen om tips en oefeningen. Ook zijn er online volledige workout video’s te vinden, zo kun je alvast het nodige huiswerk doen om tot een optimaal gebruik te komen.

Kortom, sporten blijft leuk door het steeds bijstellen van je doelen en creëren van nieuwe gewoonten. Wij helpen als HWF je graag een handje door de nieuwste innovaties naar onze gym te halen. En heb je hem geprobeerd? Laat ons dan vooral weten hoe dit was!

Terug omhoog