Blog

HWF wint Golden Dutch Fitness Award 2022

Elk jaar is het weer hét hoogtepunt van de Nederlandse fitnesswereld, de uitreiking van de Dutch Fitness Awards. Welke sportscholen zijn het beste beoordeeld door de vakjury en welke gyms krijgen door de bezoekers de beste beoordeling? We waren al trots op de nominatie, maar zouden we zelfs nog winnen?

Enorm vereerd met deze award

2022 is hét jaar van Health Work Fitness! Wij hebben namelijk met onze sportclub in Hilversum, Gorinchem én Zeist de Dutch Fitness Awards 2022 gewonnen. Wij van Health Work Fitness zijn helemaal in onze nopjes met deze uitverkiezing, en we zijn enorm vereerd. Alle drie onze vestigingen hadden de meeste stemmen van allemaal.

Gold award

Daarnaast hebben wij als Health Work Fitness ook nog per sportschool een heel bijzondere extra award gekregen, de gold award. Dit omdat we van al onze klanten een waardering krijgen van gemiddeld een 9 of hoger! Dat we dit krijgen voor één sportschool ontroerde ons al, maar nu het zelfs voor alle drie onze gyms is worden we er stil van. Dit is de reden waarom we zijn begonnen met het opzetten van de sportscholen, om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat dit blijkbaar nu goed gelukt is, vinden we heel erg fijn om te horen. Dit geeft veel motivatie om door te gaan én het nog beter te maken. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Dutch Fitness Awards

De organisatie van de Dutch Fitness Awards heeft als missie om de absolute uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. En dat waarderen we erg, want -zoals ze zelf zeggen- als één branche het niet makkelijk heeft gehad zijn het wel de sportscholen. Nadat we maanden dicht waren door corona, kampen we nu (net als vele andere bedrijven) met extreem hoge energieprijzen en een zeer krappe arbeidsmarkt. Met deze award hebben we de bevestiging dat we goed bezig zijn, en Nederland niet zonder de gyms kan. Voor ons is deze erkenning een extra stimulering om hier mee door te gaan.

Terug omhoog