Blog

Knallend het jaar uit met de Active Winteractie

Zakt jouw motivatie om te sporten tegen het einde van het jaar ook altijd een beetje in? Heel begrijpelijk tijdens al die decemberdrukte, maar HWF zou HWF niet zijn als we daar niet een perfecte oplossing voor hebben. Wij presenteren namelijk weer een super leuke winteractie met knallers van prijzen waaronder een compleet verzorgde skivakantie naar Oostenrijk! De actie loopt van 1 tot en met 31 december 2023! Wat je er voor moet doen? Lees snel verder!

Vervroeg goede voornemens

Was jij van plan om pas vanaf 1 januari weer volop aan het sporten te slaan, vervroeg dit plan dan maar snel. Het is niet alleen een fijne uitdaging om lekker energiek richting het einde van het jaar te gaan, het is óók de perfecte manier om prachtige prijzen binnen te halen. Wij organiseren ook dit jaar weer de  Active Winteractie! Hiermee kun je prachtige prijzen winnen door simpelweg te komen sporten in één van onze gyms. 

Aan welke prijzen je moet denken? De topper onder de prijzen is een compleet verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk, daar worden er maar liefst 3 van verloot! Dit is een 8-daagse vakantie voor 2 personen naar het Oostenrijkse Schladming-Dachstein! Deze vakantie bestaat uit 7 overnachtingen in een 4-sterren hotel op basis van halfpension en inclusief een 6-daagse skipas voor de skiregio Ski amadé. Wie wil dat nou niet? Maar ook één van de e-readers of de andere waanzinnige prijzen zijn vast meer dan welkom!

Hoe werkt de Active Winteractie?

Elke keer als je bij ons komt sporten, doe je automatisch mee! Of je nu een groepsles volgt of lekker je dingetje in de fitness doet, al jouw trainingen tellen mee! 

Het werkt als volgt: wanneer je in december een bezoek aan één van onze gyms brengt krijg je een stempel bij de balie. Heb je er zes? Dan heb je een volle kaart en ding je mee naar één van de prachtige prijzen. Lever je volle spaarkaart in bij de balie en dan kan het duimen beginnen! Of je maakt nog een spaarkaart vol natuurlijk, dan heb je dubbel kans! Benieuwd naar onze openingstijden in deze feestmaand? Check onze website! Spoiler Alert: alle vestigingen van HWF zijn op Tweede Kerstdag geopend van 9-15 uur!

Kortom, er is dit jaar écht geen reden om je goede voornemens voor je uit te schuiven. Sport vooral lekker door in december zodat je zonder schuldgevoel gevoel aan kunt schuiven bij alle kerstdiners en -borrels. Nog geen lid? Ook wanneer je je in december aanmeldt kun je gewoon meedoen met de actie, door direct lekker vaak te komen sporten. Twijfel je nog? Dan is de gratis dagpas dé manier om een leuke workout of groepsles te komen doen! Tot snel!

Terug omhoog