Blog

Motiveer elkaar en wordt de topper van de week!

Iedereen binnen de HWF gyms komt sporten met zijn of haar eigen motivatie. De één wil weer fit worden na een blessure, de ander is aan het trainen voor een marathon. Maar wat nog niet iedereen weet, is dat we tegenwoordig ook elkáár motiveren. Niet omdat de één beter is dan de ander, maar juist om elkaar te helpen het beste uit onszelf te halen. Wat helemaal hot is binnen onze gyms momenteel? Lees snel verder en doe mee! 

Techniek staat voor alles! 

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal hebben meegekregen, is dat wij allemaal nieuwe, hippe en slimme toestellen van Technogym hebben. Bij deze nieuwe cardio toestellen kun je ook gebruikmaken van de bijbehorende app op je smartphone. Hier kun je je eigen voortgang per apparaat en workout bijhouden. De perfecte manier om de uitdaging met jezelf aan te gaan om iedere dag iets verder en dieper te gaan! Maar wanneer je jezelf wel verslagen hebt, dan kun je overgaan naar de next level challenge! 

Challenge elkaar 

Wat nog niet iedereen weet is dat je binnen de Technogym app ook de competitie met elkaar aan kunt gaan. Er is namelijk een speciaal Challenges klassement waar je aan mee kunt doen. Wanneer je de app opent, zie je onderaan de knop ‘challenges’. Als je daarop klikt, kun je zien wie er per gym de meeste moves hebben gemaakt die week. Dus wil jij de weektopper worden van jouw HWF gym? Dan is dit het extra duwtje in de rug om je beste beentje voor te zetten deze week. Zelfs een aantal van onze fitnesstrainers doen mee! Hoe gaaf is het wanneer je zelfs hen weet te verslaan? En nogmaals; het is niet om tegen elkaar te concurreren maar juist om elkaar te motiveren!

Ga de uitdaging aan

Wil jij ook de challenge aangaan? Check dan snel de app en kijk hoe je ervoor staat deze week. Kom je er niet helemaal uit? Bij onze gyms weten de instructeurs precies hoe het werkt en kunnen het je uitleggen. Sta je straks opeens in het klassement, maar blijf je liever anoniem? Ook dat is mogelijk, scrol binnen je profiel naar beneden en zet bij de profielinstellingen je zichtbaarheid uit.  

Kortom, of jij je moves nu maakt op de roeitrainer of gewoon tijdens een hardloopsessie op de loopband; elke stap is er één! Voor je het weet ben jij de topper van de week! Challenge jezelf én elkaar, en creëer de fitste versie van jezelf! Succes!

Terug omhoog