Blog

Nieuwe les pilot in Hilversum: Circl Mobility

De les "Circl Mobility" is een dynamische en energieke ervaring die zich richt op het verkennen en verbeteren van mobiliteit, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn. Tijdens deze les worden deelnemers uitgenodigd om hun lichaam te bewegen en te strekken op een manier die de gewrichten en spieren soepeler maakt. De nadruk ligt op het bevorderen van een gezonde lichaamshouding, het verminderen van spanning in het lichaam en het vergroten van de bewegingsvrijheid.

Gedurende de les worden verschillende bewegingspatronen en stretches geïntroduceerd, gericht op alle belangrijke spiergroepen. De instructeur moedigt deelnemers aan om naar hun eigen lichaam te luisteren en binnen hun eigen grenzen te werken, waardoor de les geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. Door de combinatie van zachte bewegingen, ademhalingsoefeningen en bewuste stretching, helpt Circl Mobility niet alleen bij het fysiek losmaken van het lichaam, maar ook bij het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van ontspanning en welzijn.

Of je nu op zoek bent naar een manier om je dag te beginnen met een verfrissende boost van energie, of juist wilt ontspannen en tot rust wilt komen aan het einde van de dag, Circl Mobility biedt een veelzijdige en effectieve benadering om je lichaam en geest in balans te brengen. Het is een les die uitnodigt tot zelfzorg en het cultiveren van een gezonde relatie met beweging en flexibiliteit. Daarnaast een perfecte les om te volgen tussen 2 zware trainingen in voor spierherstel.

Wil je deze les een keertje proberen? Check dan het groepslesrooster van Hilversum om een plekje te reserveren? Ben je nog geen lid en wil je graag een proefles doen? Vraag dan hier een eenmalige gratis dagpas aan en bel de club om jouw plekje te reserveren.

Terug omhoog