Blog

Ontdek de sleutel tot gratis trainen bij Health Works Fitness

In de wereld van fitness zijn er weinig dingen zo motiverend als samen met een vriend of vriendin te sporten. Het is de perfecte combinatie van elkaar steunen, uitdagen en natuurlijk samen lachen. Daarom brengt Health Works Fitness je een aanbod dat zowel je sportroutine als je sociale leven een flinke boost geeft. Heb jij onze Bring a Friend actie al gespot?

Samen sterk naar je zomerdoelen

Stel je voor: jij en je beste vriend(in) die samen zweten, lachen en werken aan jullie doelen. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! Met onze Bring a Friend actie willen we deze ervaring voor iedereen mogelijk maken. En het mooiste is, terwijl jullie beiden werken aan een gezondere versie van jezelf, profiteren jullie ook nog eens van fantastische voordelen.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel maar o zo doeltreffend. Voor elke vriend die jij meebrengt en die een abonnement voor 1 of 2 jaar afsluit, ontvang jij een periode gratis trainen. Ja, je leest het goed, gratis trainen! Maar dat is nog niet alles. Jouw vriend, betaalt geen inschrijfkosten. Een win-win situatie voor jullie allebei dus!

En er is geen limiet! Hoe meer vrienden lid worden via jou hoe meer periodes jij gratis kan trainen. Het is de perfecte gelegenheid om samen met je vrienden aan jullie summerbodies te werken en ondertussen te genieten van de voordelen.

Samen inschrijven, dubbel plezier!

Maar wat als je nog geen lid bent? Geen zorgen, we hebben ook aan jou gedacht. Kom samen met een vriend(in) en schrijf jullie samen tegelijk in. Eén van jullie traint een periode gratis, terwijl de ander geniet van het voordeel geen inschrijfkosten te hoeven betalen. Het is de ideale kans om samen die eerste stap te zetten in een wereld waar fitness en vriendschap hand in hand gaan.

niet te missen Extraatjes

Bij Health Works Fitness geloven we in het vieren van elke stap richting een gezonder leven. Daarom krijgt iedereen die zich inschrijft ook een periode gratis YANGA sportdrank om tijdens die zware sessies gehydrateerd te blijven. En als kers op de taart: onze fameuze Health Works Fitness sporttas vol verrassingen. Dus waar wacht je nog op!  Bring a Friend... of 2,3,4. De actie loopt tot 1 mei 2024

Terug omhoog