Blog

Onze nieuwe Technogym App, haal alles eruit!

Technologie staat voor alles, dat geldt ook zeker waar het aankomt op sporten. Technologie kan ervoor zorgen dat je nog meer gemotiveerd wordt, van het tellen van je stappen tot de snelheid die je hebt bereikt tijdens je hardlooprondje. Het gebruiken van de Technogym App is dan ook een dikke tip waar het gaat om sporten en het bezoeken van onze gyms.

Natuurlijk kende je het bekende en gevestigde merk Technogym al van de apparaten in onze gyms, het is dus een logische keuze voor ons om ook deze app te gaan gebruiken. Wil je zeker weten dat jij alles uit deze app haalt, lees dan snel verder. Alvast het eerste goede nieuws, de app is geheel gratis en onze leden hebben toegang tot het speciale HWF deel!

Wat kan de Technogym App?  

De Technogym App is zowel geschikt voor Android als IOS besturingssystemen. Doordat de app van hetzelfde merk is als de toestellen, is hij enorm gebruiksvriendelijk voor onze leden. Het mooie aan de app van Technogym is dat hij het praktische met het persoonlijke combineert. We zetten nu verder op een rij wat jij allemaal uit deze app kunt halen, we krijgen er acuut zin in om het hem zelf te gaan gebruiken!  

Jij en HWF 

Allereerst de praktische kant van de app. Door de Technogym App te gebruiken kun je eenvoudig je favoriete groepslessen reserveren. Toch één van onze favoriete onderdelen van een lidmaatschap van HWF! Benieuwd of er recent nieuwe lessen zijn bijgekomen? Het overzicht hiervan vind je in de app, net als de openingstijden en de laatste updates. Daarnaast vind je in de app nieuwtjes zoals ons wekelijkse blog en links naar onze social media kanalen. Kortom, de app geeft jou alle informatie over HWF die je nodig hebt.  

Jij en Technogym 

De app van Technogym heeft ook een persoonlijke kant. Je kunt namelijk met de app inloggen op veel toestellen in onze clubs. Hiermee kan je een training op de app starten die je vervolgens op het toestel uitvoert. Of nog innovatiever; je kunt de app starten op het trainingstoestel dat vervolgens weer synchroniseert met de app op je telefoon. Hierbij worden natuurlijk al je activiteiten en prestaties opgeslagen en gemonitord.

Dé motivator om iedere keer net dat stukje dieper te gaan. Maar ook trainingsschema’s kunnen in de Technogym App worden samengesteld. Oftewel, het is je beste vriend in de gym, die je soms net even die extra dosis motivatie geeft!  

De app downloaden? Onze leden ontvangen een speciale uitnodiging met een persoonlijke download link die de app direct koppelt aan de juiste vestiging. Het boeken van een groepsles of genieten van de overige vele voordelen die de HWF Technogym App biedt is dan een fluitje van een cent.

Kortom, met de Technogym App worden alle andere sport apps overbodig. Het is een waanzinnige app die nieuwe workouts laat doen, jezelf leert verbeteren en je trainingen naar een hoger niveau trekt. Technologie staat voor alles, zelfs voor een fittere versie van jezelf.  

Zien we je snel weer?

Terug omhoog