Blog

Samen sporten verbindt

Misschien denk jij, wanneer je staat te zweten bij ons in de gym, dat je ‘er niet uitziet’. Maar wist je dat het inmiddels wetenschappelijk bewezen is dat sporten een stofje vrijmaakt waardoor je aantrekkelijker wordt? Dit effect wordt nog eens éxtra versterkt wanneer je samen traint! Dus hup, naar de gym voor een date in plaats van naar de kroeg! Ze zeggen niet voor niks; Train together, stay together. Hoe wij ervoor gaan zorgen dat de vlinders massaal in de rondte fladderen in onze gyms? Lees snel verder!

Doe de duo workout!

Samen sporten is niet alleen gezelliger, het is ook nog eens effectiever! Aan je crush wil je natuurlijk de beste versie van jezelf laten zien, dus zul je nog nét even dat beetje extra geven. Óók (of misschien wel juist!) wanneer je eigenlijk niet meer kunt. Op Youtube en social media zijn daarnaast ook de leukste duo workouts te vinden, een aanrader om te doen op de playgrounds in onze gyms. Maar ook wanneer je meer van het ‘samen chillen, alleen knallen’ bent, is het toch een goed idee om samen naar de gym te gaan. Want als je eenmaal afgesproken hebt met iemand om te gaan, dan ga je ook! Ondanks dat de één losgaat op de loopband en de ander zen wordt bij yoga.

Work hard, play hard

Dus daag je date, vriend, buurman of collega uit en neem hem mee naar één van de HWF gyms. Is hij of zij nog geen lid? Door middel van de gratis dagpas -eenmalig aan te vragen- kan hij of zij gratis meedoen aan een leuke groepsles of doen jullie samen een HIIT workout. Vooral die laatste doet harten sneller kloppen. Je zult merken dat het samen doen elkaar motiveert én stimuleert. Een beetje gezonde concurrentie is nooit verkeerd. Voor je het weet heb jij altijd een date om mee naar de sportschool te gaan. En een koffie date achteraf in onze lounge? Dat hoort er natuurlijk bij!

Kortom, met sporten komen er allerlei magische stofjes vrij in je hersenen. Stofjes die er niet alleen voor zorgen dat je zelf blijer wordt, maar ook dat je voor anderen meer gaat stralen. Combineer die twee en ga met je date naar de sportschool. Gezellig, effectief én stralend!

Terug omhoog