Blog

Smartphone in de gym; do or don’t?

Zeg eens eerlijk; Hoe lang kun jij tegenwoordig écht nog zonder je mobiele telefoon? We appen, FaceTimen en Instagrammen wat af met zijn allen. Maar is die smartphone nu wel of geen graag geziene gast in de gym? Nu de smartphone voor zoveel meer te gebruiken is dan alleen bellen, is hier ook geen simpel antwoord op mogelijk. Daarom hier beide kanten van de telefoon uitgelicht!  

Smartphone in de gym; lekker doen!

Zoals jullie in andere blogs al hebben kunnen lezen en wellicht ook al in onze gyms hebben kunnen zien; we hebben nieuwe toestellen! Op onze nieuwe Technogym toestellen is het leuk -sterker nog het is zelfs aan te raden- om je telefoon te gebruiken. Je kunt met je telefoon inloggen op de toestellen en je voortgang en prestaties monitoren. Onwijs leuk en motiverend! En de nieuwe Technogym devices zijn niet de enige technische innovaties binnen onze HWF gyms. Er is meer! Je kan namelijk ook inchecken met je mobiele telefoon bij binnenkomst. Geen gedoe meer met pasjes die je vergeten bent. Gewoon vanaf je telefoon krijg jij entree in onze gyms! Dus jezelf motiveren en je voortgang monitoren? Neem die telefoon mee. En dan hebben we het nog geeneens over al die heerlijke sport playlists gehad die je aan kan zetten op je smartphone tijdens een flinke workout! 

Smartphone in de gym; pas op! 

Iedereen komt met zijn eigen reden naar de gym; Lekker je hoofd leegmaken, sociale contacten onderhouden, zweten tot je niet meer kunt. Wat je motivatie ook is; je doet het voor jezelf. Neem gerust je telefoon mee om in te loggen op onze mooie nieuwe toestellen. Een selfie maken is natuurlijk ook prima, maar gebruik de camera met mate en let erop dat je geen mede sporters ongevraagd op jouw kiekjes zet uit respect voor hun privacy.

Kortom, bij HWF vinden wij de smartphone een graag geziene gast. Hij kan je net dat beetje extra motivatie bieden omdat je perfect kunt zien wat je voortgang is. Ook kan hij je voorzien van een extra dosis motivatie door het opzetten van een fijne playlist of podcast. Maar pas er ook een beetje mee op; veroorzaak geen overlast door het gebruik van de camera of door het opzetten van luide muziek. Een gezellige groepsselfie na een groepsles? Wanneer iedereen akkoord is, is dit superleuk om te doen! Kijk snel in welke groepsles jij zin hebt! Ben je (nog) geen lid? Vraag dan de eenmalige gratis dagpas aan!

Terug omhoog