Inschrijven

Abonnementen

Smart 1 jaar

42,50+ eenmalig € 27.50 inschrijfkosten
Met het Smart-abonnement kan je 1 jaar sporten. Hierna kan je jouw abonnement wijzigen, opzeggen of verlengen.

Lekker voordelig!

Flex 4 weken

52,50+ eenmalig € 27.50 inschrijfkosten
Met het Flex-abonnement kan je jouw abonnement met slechts 4 weken wijzigen of opzeggen; en verlengen is nooit nodig.

Lekker flexibel dus!

All-in Alle abonnementen zijn inclusief:

  • 7 dagen in de week sporten
  • Fitnessen onder begeleiding van gecertificeerde trainers
  • Live groepslessen met gecertificeerde trainers
  • Welkomstpakket t.w.v. € 27,50

Antwoorden op veelgestelde vragen

Een abonnement bij HWF is er al vanaf € 38,50 per 4 weken. Hoewel al onze leden genieten van precies dezelfde sportfaciliteiten, zijn er verschillende abonnementen mogelijk van een 4-wekelijks tot een tweejarig abonnement, het is maar net wat bij jouw situatie past. Check HIER de tarieven.

All-in betekent bij ons dat je onbeperkt gebruik mag maken van de groepslessen, de playground, fitness, begeleiding door de trainers, WIFI en kluisjes. Een extraatje bovenop je abonnement zodat je onbeperkt Yanga Sports Water kan drinken kun je los afsluiten, maar wel een dikke tip.

Het ligt aan het soort abonnement wat je hebt afgesloten of dit tussendoor te wijzigen is. Heb je bijvoorbeeld een 4-wekelijks abonnement, dan kun je dit makkelijk wijzigen. Je 2-jarige abonnement wijzigen in een 1-jarig abonnement kan na deze tweejarige periode, maar een upgrade van een korter abonnement naar een langer abonnement is natuurlijk wel mogelijk. En voordeliger!

Bij Health Works Fitness zijn wij ons bewust van de (on)mogelijkheden van het lichaam. Is er sprake van langdurige medische reden, zoals een gebroken been of zwangerschap? Dan kan je bij ons altijd in overleg je abonnement tijdelijk bevriezen. Dit kan je bij de frontdesk op de club regelen. Mocht je even willen overleggen, bel of mail ons dan gerust. Vervolgens weer beginnen met sporten? Wij helpen je graag op een veilige manier je workouts op te pakken. Vraag hiervoor telefonisch, via de mail of gewoon op de club een één-op-één afspraak aan.

Van spinning tot bootcamp, bij ons is superveel mogelijk. Kijk HIER voor een toelichting op alle lessen die wij geven in onze clubs.

De eerste keer sporten bij Health Works Fitness is altijd op onze kosten. Je mag dan een dag onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, alsof je een dag echt lid bent bij ons! Dit geldt natuurlijk ook voor jouw familielid, kennis, collega of kameraad. Dus laat ze gezellig meekomen!

Een overzicht van de openingstijden van al onze clubs kan je HIER vinden op onze homepage.

We vinden het leuk dat je bij ons lid wil worden en snappen dat je abonnement bij je huidige sportschool niet altijd per direct opgezegd kan worden. Voor deze situatie hebben wij een speciale overgangsregeling: Met bewijs dat je jouw oude abonnement hebt opgezegd, kan je bij Health Works gedurende jouw opzegtermijn bij je oude sportschool tot 3 maanden gratis bij ons sporten.