Team Gorinchem

Mariëlle de Groot

Mariëlle geeft al vele jaren met heel veel plezier en passie verschillende groepslessen. Haar lessen zijn een mix van enthousiasme, sportiviteit en dynamiek, waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.
Mariëlle draait bij Health Works de volgende lessen: BodyPump, BodyBalance en Indoor Cycling.

 

Eric van der Weide

Eric is de club manager van Health Works Fitness Gorinchem. Sport is zijn passie, en fitness en fietsen in het bijzonder. Daarom is hij wat later in zijn loopbaan overgestapt en heeft hij zich bekwaamd als fitnesscoach, personal trainer en spinninginstructeur. Je zult hem regelmatig op de fitnessvloer tegenkomen. Met al je vragen over effectief en efficiënt trainen ben je bij hem aan het juiste adres.

 

Heleen van Os

Heleen is een ambitieus persoon die het fijn vindt om met mensen te werken en te adviseren. Ze werkt als front desk medewerkster en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Voor al je vragen en rondleidingen kun je bij haar terecht.

 

Miranda Muilenburg

Miranda is een spontaan persoon die het erg leuk vind om met mensen om te gaan.
Je kan haar vinden bij de frontdesk en ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals rondleidingen geven, beantwoorden van vragen en informatie geven over de verschillende groepslessen.

 

Stefania Kiriazis

Stefania is een open persoon die positief in het leven staat. Zij bemant de front desk bij Health Works Fitness. Stefania is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals administratie, rondleidingen en het helpen van leden, bijvoorbeeld vragen over de groepslessen of als je persoonlijke begeleiding zoekt voor het fitnessen.

 

Marianne van der Vlies

Marianne is een sportief persoon die van uitdaging houdt. Dus als je je echt in het zweet wilt werken, bezoek dan haar groepslessen. Marianne werkt twee ochtenden per week.

Robin Bergmans

Robin is een gezellige, sportieve jongen en zijn lessen zitten vol met energie en lachen. Zijn passie voor dans maakt de lessen leuk en uitdagend. Na de SH'BAM kun je altijd gezellig nog even met hem kletsen. Dus ben je op zoek naar een leuke, sportieve les, kom vooral langs op zondag en maandag.

Jelmar van Wiggen

Jelmar heeft al 9 jaar ervaring in de fitness. Hij geeft met veel enthousiasme en passie zijn groeplessen. Ook kom je Jelmar tegen op de fitness vloer waar hij je graag helpt je oefeningen perfect uit te voeren. Jelmar geeft ook personal trainingen om je doelstellingen te helpen realiseren.

Annette Heemskerk

Sinds 2001 heeft Annette diverse lessen gegeven zoals Aerobics, Steps, Body Shape, BodyPump en Pilates.
Maar haar passie lag en ligt nog steeds bij het dansen. Dus toen uiteindelijk Zumba ® op het toneel verscheen, was ze meteen verkocht. Deze les geeft ze nu met veel enthousiasme bij Health Works.
 

Manja Leijenhorst

Manja is een enthousiaste  spontane meid, die met veel plezier en passie haar groepslessen geeft. Daarnaast zal je haar bij binnenkomst aantreffen achter de frontdesk om je welkom te heten.  Met al je vragen kun je bij Manja terecht ze helpt je graag.
 

Vincent van Dijk

Vincent is begonnen als stagiaire bij Health Works Fitness. Na het behalen van zijn diploma is Vincent aan de slag gegaan als fitnesscoach. Dus mocht  je vragen hebben of je hebt hulp nodig bij je training, spreek hem dan gerust aan. Je zult Vincent tegenkomen op woensdagavond en om de week op zaterdag.   

Luke Pelikaan

Luke is begin 2015 begonnen met werken bij Health Works Fitness als fitnesscoach. Voor vragen en begeleiding bij je training kun je bij Luke terecht. Je komt Luke voornamelijk tegen op dinsdagavond, vrijdag en zaterdag. 

Hans Magielse

Hans geeft al een kleine 10 jaar BodyPump en XCORE lessen. Sinds 2015 werkt Hans bij Health Works Fitness en geeft daar met veel enthousiasme BodyPump om zijn passie te kunnen delen met anderen. Dus wil jij het weekend sportief beginnen, kom dan op vrijdagavond een gezellige BodyPump les volgen. 

 
 

Irene Bijl

Irene is een van onze vaste BodyPump en SH'BAM instructeurs op de maandag en woensdagavond. Zij vind lesgeven het leukste wat er is.
Dit enthousiasme straalt zij ook uit in haar lessen.
 

Danny Visser

Danny geeft op woensdag de GRIT en Spinninglessen.

Patrick van Bezooijen

Ik ben Patrick en ben sinds 2010 besmet met het LES MILLS virus. Sinds die tijd volg ik met name de programma's RPM en BodyPump. Sinds ruim 1,5 jaar geef ik zelf nu les en is het geweldig om mijn passie voor RPM met jullie te mogen delen.

 

Roemer Wildschut

Roemer kwam hier als stagiair en wij hebben hem daarna meteen in dienst genomen als fitness coach. Ook leert hij voor personal trainer. Hij is enthousiast, sportief en is regelmatig ook zelf aan het trainen. Je kunt voor al je vragen bij hem terecht en hij staat altijd klaar om je te begeleiden in je sportieve reis.

Franka Stevens

Franka geeft elke dinsdagochtend de BodyPump les.
 

Danielle Lamers

Danielle werkt als fitnesscoach bij Health Works Fitness. Zij is een sportief persoon die het erg leuk en gezellig vindt om een praatje te maken met de leden. Je kunt altijd bij haar terecht voor adviezen en tips om jouw doelen te behalen. Danielle is ook een enthousiaste groepsles instructrice.

Jari Golverdingen

Jari is begonnen als stagiair bij Health Works Fitness. Na het behalen van zijn diploma is hij aan de slag gegaan als fitness instructeur. Hij is een sportief en enthousiast persoon. Zelf is hij ook regelmatig te vinden op de fitnessvloer. Voor al je vragen kun je bij Jari terecht. 

Amy Carpenter

Amy is een sportieve meid die houdt van een uitdaging. Ze volgt de opleiding sport & bewegings-coördinator voor personal training. Naast de fitness geeft ze ook zwemles aan kinderen in het zwembad. Amy werkt als fitnesscoach in de fitness , maar af en toe zul je haar tegenkomen achter de receptie.

 

Alec Ledderhof

Alec is sportief ingesteld die zijn Fitvak A opleiding naast zijn school heeft gedaan. Omdat zijn hobby fitness is zul je hem naast zijn werkuren ook regelmatig zien sporten op de club. Hij is begonnen als stagiair en werkt hier nu als fitnesscoach.