Team Gorinchem

Mariëlle de Groot

Mariëlle geeft al vele jaren met heel veel plezier en passie verschillende groepslessen. Haar lessen zijn een mix van enthousiasme, sportiviteit en dynamiek, waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.
Mariëlle draait bij Health Works de volgende lessen: BodyPump, BodyBalance en Indoor Cycling.

 

Eric van der Weide

Eric is de club manager van Health Works Fitness Gorinchem. Sport is zijn passie, en fitness en fietsen in het bijzonder. Daarom is hij wat later in zijn loopbaan overgestapt en heeft hij zich bekwaamd als fitnesscoach, personal trainer en spinninginstructeur. Je zult hem regelmatig op de fitnessvloer tegenkomen. Met al je vragen over effectief en efficiënt trainen ben je bij hem aan het juiste adres.

 

Heleen van Os

Heleen is een ambitieus persoon die het fijn vindt om met mensen te werken en te adviseren. Ze werkt als front desk medewerkster en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Voor al je vragen en rondleidingen kun je bij haar terecht.

 

Miranda Muilenburg

Miranda is een spontaan persoon die het erg leuk vind om met mensen om te gaan.
Je kan haar vinden bij de frontdesk en ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals rondleidingen geven, beantwoorden van vragen en informatie geven over de verschillende groepslessen.

 

Stefania Kiriazis

Stefania is een open persoon die positief in het leven staat. Zij bemant de front desk bij Health Works Fitness. Stefania is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals administratie, rondleidingen en het helpen van leden, bijvoorbeeld vragen over de groepslessen of als je persoonlijke begeleiding zoekt voor het fitnessen.

 

Marianne van der Vlies

Marianne is een sportief persoon die van uitdaging houdt. Dus als je je echt in het zweet wilt werken, bezoek dan haar groepslessen. Marianne werkt twee ochtenden per week.

Robin Bergmans

Robin is een gezellige, sportieve jongen en zijn lessen zitten vol met energie en lachen. Zijn passie voor dans maakt de lessen leuk en uitdagend. Na de SH'BAM kun je altijd gezellig nog even met hem kletsen. Dus ben je op zoek naar een leuke, sportieve les, kom vooral langs op zondag en maandag.

Jelmar van Wiggen

Jelmar heeft al 9 jaar ervaring in de fitness. Hij geeft met veel enthousiasme en passie zijn groeplessen. Ook kom je Jelmar tegen op de fitness vloer waar hij je graag helpt je oefeningen perfect uit te voeren. Jelmar geeft ook personal trainingen om je doelstellingen te helpen realiseren.

Vincent van Dijk

Vincent is begonnen als stagiaire bij Health Works Fitness. Na het behalen van zijn diploma is Vincent aan de slag gegaan als fitnesscoach. Dus mocht  je vragen hebben of je hebt hulp nodig bij je training, spreek hem dan gerust aan. Je zult Vincent tegenkomen op woensdagavond en om de week op zaterdag.   

Danny Visser

Danny geeft op woensdag de GRIT en Spinninglessen.

Patrick van Bezooijen

Ik ben Patrick en ben sinds 2010 besmet met het LES MILLS virus. Sinds die tijd volg ik met name de programma's RPM en BodyPump. Sinds ruim 1,5 jaar geef ik zelf nu les en is het geweldig om mijn passie voor RPM met jullie te mogen delen.

 

Franka Stevens

Franka geeft elke dinsdagochtend de BodyPump les.
 

Danielle Lamers

Danielle werkt als fitnesscoach bij Health Works Fitness. Zij is een sportief persoon die het erg leuk en gezellig vindt om een praatje te maken met de leden. Je kunt altijd bij haar terecht voor adviezen en tips om jouw doelen te behalen. Danielle is ook een enthousiaste groepsles instructrice.

Jari Golverdingen

Jari is begonnen als stagiair bij Health Works Fitness. Na het behalen van zijn diploma is hij aan de slag gegaan als fitness instructeur. Hij is een sportief en enthousiast persoon. Zelf is hij ook regelmatig te vinden op de fitnessvloer. Voor al je vragen kun je bij Jari terecht. 

Alec Ledderhof

Alec is sportief ingesteld die zijn Fitvak A opleiding naast zijn school heeft gedaan. Omdat zijn hobby fitness is zul je hem naast zijn werkuren ook regelmatig zien sporten op de club. Hij is begonnen als stagiair en werkt hier nu als fitnesscoach.

Nicole Smit

Nicole is een gepassioneerd sporter. Ze is jarenlang atletiektrainer geweest en is in augustus 2018 ons team komen versterken. Je kunt haar vinden op de fitnessvloer. Met al je vragen over de fitness kun je bij haar terecht. 

Lisa van 't Pad

Lisa volgt op dit moment de opleiding sport en bewegings coördinator. Ze verdiept zich voornamelijk in de fitness. Ook geeft ze Sh'bam wat ze met heel veel plezier doet. Je zult haar tegen komen op de fitnessvloer, in de groepsleszaal en achter de receptie.

Dennis de Kooter

Dennis is begonnen als stagiaire bij Health Works Fitness voor zijn opleiding Fitness Master. Vanaf september 2018 is hij te vinden op de fitnessvloer als fitnesscoach. Naast zijn werk als fitnesscoach gaat hij verder leren voor personal trainer en medisch fitnessinstructeur. Je vindt hem op dinsdagavond en woensdagavond op de fitnessvloer.

Maxime van der Voet

Maxime is na zijn stage periode nu werkzaam als fitnesscoach. Hij geeft met plezier uitleg over het trainen of maakt een schema voor je. Naast voetbal is hij buiten werktijd regelmatig zelf te vinden op de fitness vloer

Shauny Fernandez Martin

Shauny geeft elke dinsdagavond de Zumba les, wat ze met veel plezier en enthousiasme doet. Ze is altijd in voor een praatje voor of na de les. Dansen is een van haar passies en dit straalt ze uit in haar lessen. Haar doel is om mensen op een plezierige en gezellige manier aan het sporten te krijgen.

Irma Weima

Irma geeft de groepslessen XCO en BodyPump. Ze sport zelf al zolang dat ze zich kan herinneren. 10 jaar geleden heeft zij het zelfsporten omgezet naar het lesgeven. Iets wat ze met veel plezier doet. Ze is destijds begonnen met BodyBbalance en heeft het lesgeven uitgebreid met de BodyPump en XCO.