Team Gorinchem

Jacqueline

Jacqueline is de clubmanager van HWF Zeist en Gorinchem. Ik ben vaak te vinden achter de receptie. Jacqueline is altijd vrolijk, enthousiast, sportief en heeft jarenlange ervaring in de sportwereld. Zij geeft vol passie de BodyBalance en andere groepslessen en regelt met een grote glimlach tal van andere zaken op de club! 

Miranda

Miranda is een spontaan persoon die het erg leuk vind om met mensen om te gaan.

Je kan haar vinden bij de frontdesk en ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals rondleidingen geven, beantwoorden van vragen en informatie geven over de verschillende groepslessen.

 

Robin

Robin is een gezellige, sportieve jongen en zijn lessen zitten vol met energie en lachen. Zijn passie voor dans maakt de lessen leuk en uitdagend. Na de SH'BAM kun je altijd gezellig nog even met hem kletsen. Dus ben je op zoek naar een leuke, sportieve les, kom vooral langs op zondag en maandag.

Patrick

Ik ben Patrick en ben sinds 2010 besmet met het LES MILLS virus. Sinds die tijd volg ik met name de programma's RPM en BodyPump. Sinds ruim 1,5 jaar geef ik zelf nu les en is het geweldig om mijn passie voor RPM met jullie te mogen delen. 

Franka

Franka geeft elke dinsdagochtend de BodyPump les.

 

Alec

Alec is sportief ingesteld die zijn Fitvak A opleiding naast zijn school heeft gedaan. Omdat zijn hobby fitness is zul je hem naast zijn werkuren ook regelmatig zien sporten op de club. Hij is begonnen als stagiair en werkt hier nu als fitnesscoach.

Nicole

Nicole is een gepassioneerd sporter. Ze is 12 jaar atletiektrainer geweest, heeft haar opleiding als personal tariner afgerond aan de NASM en is in augustus 2018 ons team komen versterken. Je kunt haar vinden op de fitnessvloer. Met al je vragen over de fitness kun je bij haar terecht. 

Lisa

Hoi ik ben Lisa, Naast mijn passie voor het klimmem, fitnessen, skiën geef ik met heel veel enthousiasme de Sh'Bam, Body pump en Spinning.

Daarnaast kun je me terug vinden op de fitnessvloer en begeleid ik met hetzelfde enthousiasme mensen naar een betere versie van zichzelf.

Irma

Ik ben Irma en geef de groepslessen XCO, BodyPump, Body Balance en de Body Step. Meer dan 10 jaar geleden heb ik het zelfsporten omgezet naar het lesgeven. Iets wat ik met veel plezier doe. Ik ben destijds begonnen met Body Balance en heb dat in de loop van de tijd uitgebreid met de bovenstaande lessen.

Kom mijn enthousiasme ervaren in de les!

Arno

Theo

Kirsten

Melisa

Eleonora

Suzanne

Mika

'Be a better You, for You'. 

Dat is waar (body)boxing voor mij om gaat. Jezelf willen en kunnen verbeteren, je veilig voelen in de groep en streven naar beter, samen en alleen. 

Je hoofd leeg maken, sterker worden en een voldaan gevoel, dat is wat je tijdens en na de les zult ervaren. Gevoel en kracht op een fitte manier een plekje geven. 

Ik hoop je snel in de les te zien,

Sportieve groetjes Mika

 

Gea

Beau

Kevin

Cisqo

Roelof

Sylvia

Manja

Mariëlle

Geannuleerd eenmalig geen les

Summerbreak tijdelijk geen les